Var Lottie Tomlinson og Caroline Flack venner?

Indholdsfortegnelse:

Var Lottie Tomlinson og Caroline Flack venner?
Var Lottie Tomlinson og Caroline Flack venner?
Anonim

Lottie, som var kendt for at være venner med Caroline gennem deres forbindelser med The X Factor, bekræftede deres romantik i juli og blev derefter set på ferie sammen på Ibiza.

Kendte Lottie Tomlinson Caroline Flack?

Lottie havde været gode venner med Caroline, så hun var naturligvis inviteret til festen, som afdøde Love Island-stjernes BFF Lou Teasdale var vært. Lewis og Lottie siges at have knyttet et bånd over tabet i deres liv - Lewis har mistet Caroline og Lottie mistede sin mor Johannah Deakin og søster Félicité.

Er Lottie og Lou stadig venner?

I slutningen af juli fort alte en kilde eksklusivt til MailOnline: 'Lewis og Lottie er blevet tætte efter at have tilbragt tid sammen til en fest hjemme hos Lou. 'De har mødtes i hemmelighed i ugevis, men deres nyfundne venskab er ikke gået ubemærket hen af fælles venner.

Fik Caroline Flack et barn?

Caroline forklarede, at de har taget helt forskellige veje i livet: "Hun er en mor med tre smukke børn, så vi har helt forskellige liv, men vi nyder hinandens liv stedfortræder".

Hvordan døde Caroline?

Ligesynet fandt ud af, at Carolines død var et selvmord den 2. august 2020 efter en to-dages høring. Hun havde taget sit eget liv efter at have fået at vide, at hun ville blive retsforfulgt for angiveligt at have overfaldet hendekæreste.

Anbefalede: