Kan du få seifer-kort?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få seifer-kort?
Kan du få seifer-kort?
Anonim

Det tidligste spilleren kan få Seifers kort er efter Timber-missionens briefing; Når han forlader Balamb Garden og vender tilbage, bliver Cid fundet på sit kontor i 3F og kan blive udfordret.

Hvordan får jeg et Kiros-kort?

Kiros er det første kort opnået fra the Queen of Cards-quest. Det bliver tilgængeligt i Deling City indkøbsarkade fra en mand i sort, som er en del af baggrunden i stedet for en karaktermodel, efter at have mistet MiniMog til Queen of Cards og sendt hende til Dollet.

Hvordan får du selphie-kortet i ff8?

Det tidligste, spilleren kan vinde kortet fra hende, er efter Balamb Town er blevet befriet og Selphie anmoder om, at festen tager til hendes hjemhave. Med både Plus og Random i spil gør Open-reglen spil meget nemmere, og spilleren bør sigte efter at sprede det derhen fra Balamb-regionens regler.

Hvilke kort har Edea ff8?

Edea er et one-of-a-kind Triple Triad-kort i Final Fantasy VIII, der bruges til at spille minispillet og til at blive til genstande med Quezacotl's Card Mod. Edea er det hundrede og ottende kort i inventaret og det niende niveau 10-kort. Den forestiller Edea Kramer, der midlertidigt kan spilles.

Hvad er plusreglen i ff8?

Plus - Når et kort placeres, hvis numrene på det placerede kort og to eller flere tilstødende kort summer til det samme beløb, vil disse kort alle blive fanget.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.