Hvorfor er transkutan pacing kontraindiceret ved hypotermi?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er transkutan pacing kontraindiceret ved hypotermi?
Hvorfor er transkutan pacing kontraindiceret ved hypotermi?
Anonim

I patienter med svær hypotermi, cardiac pacing cardiac pacing Som konklusion har eksponering for en højde på 4.000 m over havets overflade med deraf følgende hypobarisk hypoxæmi ingen indflydelse på ventrikulær stimulation tærskler. Med hensyn til pacingsikkerheden kan pacemakerpatienter derfor sikkert udsættes for denne højde. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov › …

Påvirkning af akut eksponering for stor højde og hypoxæmi … - PubMed

er relativt kontraindiceret. Hos disse patienter kan bradykardi være et fysiologisk fænomen som følge af nedsat metabolisk hastighed. Når kropstemperaturen falder, bliver ventriklerne også mere tilbøjelige til fibrillering og mere modstandsdygtige over for defibrillering.

Kan du pace en hypoterm patient?

Transkutan pacing er ikke en rutine eller anbefalet praksis hos alvorligt hypotermiske patienter med hypotension og bradykardi. I denne rapport beskriver vi 2 patienter med dyb hypotermi, bradykardi og hypotension, som reagerede godt på transkutan pacing.

Kan du transkutan tempo asystoli?

Transkutan pacing synes ikke at give nogen fordel for patienter med asystolisk hjertestop, selv når det udføres så tidligt som muligt af EMT'er i marken.

Kan du røre en patient under transkutan pacing?

Det er sikkert at røre vedpatienter (f.eks. for at udføre CPR) under pacing.

Hvornår er transkutan pacing angivet?

Selvom transkutan hjertestimulering primært er indiceret til behandling af bradykardi og forskellige typer hjerteblokering, kan intermitterende overdrive-pacing også bruges som en antitakykardisk behandling af forskellige atrielle og ventrikulære takykardier (f.eks. postoperativ atrieflimren og monomorfisk ventrikulær …

Anbefalede:

Interessante artikler
Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?
Læs mere

Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?

Kristen Stewart har i mellemtiden også udtrykt sin uinteresse i at være en del af filmen, dog ikke på helt samme måde som sin medskuespiller. I 2018 fort alte hun sarkastisk til ET Canada: "Åh ja, selvfølgelig. Ja, absolut. Vil Twilight nogensinde vende tilbage?

Behøver vernier-caliper kalibrering?
Læs mere

Behøver vernier-caliper kalibrering?

Vernier-calipre er en form for meget nøjagtig måleenhed, der måler til en tusindedel af en tomme afstanden mellem to symmetriske sider, der er modsat hinanden på et objekt. … For at sikre præcision af målingerne er det vigtigt, at caliprene vedligeholdes ved at kalibrere dem regelmæssigt og omhyggeligt.

Hvad er katalytisk krakning?
Læs mere

Hvad er katalytisk krakning?

Væskekatalytisk krakning er en af de vigtigste konverteringsprocesser, der bruges i olieraffinaderier. Det bruges i vid udstrækning til at omdanne carbonhydridfraktioner med højt kogepunkt og høj molekylvægt af råolie til mere værdifuld benzin, olefiniske gasser og andre produkter.