Døde wen kexing i æresord?

Indholdsfortegnelse:

Døde wen kexing i æresord?
Døde wen kexing i æresord?
Anonim

Wen Kexings falske død var ikke kun starten på hans store plan om at være tilbage i den menneskelige verden, men også en udløser til en række uheldige begivenheder senere hen. Da Wen Kexing udførte planen uden at informere sin soulmate, undervurderede Wen Kexing, hvad Zhou Zishu kunne gøre for ham.

Er æresordet en lykkelig slutning?

Det er ret tydeligt, at Xiao Chu skrev manuskriptet med hensigten om en lykkelig slutning; der er mange antydninger begravet om, at hendes officielle afslutning var lykkelig. Men da manuskriptet blev filmet, forberedte produktionsholdet en åben slutning og en trist slutning for NRTA.

Er der en sæson 2 af æresord?

Word of Honor Sæson 2: Udgivelsesdato

Derfor forventer vi, at sæson 2 udkommer i begyndelsen/midten af 2022. Sæson 1 begyndte produktionen i juli 2020 og blev udgivet i marts 2021.

Døde Zhou?

Kong Scorpion forventede ikke, at nøglen til arsenalet var en falsk. Han var så vred, at han forbandede Wen Kexing. Zhou Zishu faldt pludselig ned fra himlen og kv alte Duan Pengju ihjel på stedet.

Hvem er den onde fyr i æresord?

Han vidste det hele tiden. Ye Baiyi skynder sig tilbage for at konfrontere Wen Kexing, den onde Ghost Valley-leder, og redde Zhou Zishu fra hans kløer. Kun for at opdage, at Zhou Zishu kendte sin soulmates identitet hele tiden og ikke har til hensigt at lade ham myrde.

Anbefalede: