Hvad betyder alopeke?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder alopeke?
Hvad betyder alopeke?
Anonim

Alopece var en asty-deme af byen Athen, men placeret uden for Athens bymur. Alopece lå kun elleve eller tolv stadier fra byen og ikke langt fra Cynosarges. Det besad et tempel af Afrodite, og tilsyneladende også et af Hermafroditus.

Hvad er Sokrates kendt for?

Set af mange som den vestlige filosofis grundlæggende skikkelse, er Sokrates (469-399 f.v.t.) på én gang den mest eksemplariske og den mærkeligste af de græske filosoffer. Han voksede op under guldalderen i Perikles' Athen, tjente med udmærkelse som soldat, men blev bedst kendt som en spørger af alt og alle.

Hvad var Sokrates filosofi?

Filosofi. Sokrates mente, at filosofi skulle opnå praktiske resultater for samfundets større velfærd. Han forsøgte at etablere et etisk system baseret på menneskelig fornuft snarere end teologisk doktrin. Sokrates påpegede, at menneskets valg var motiveret af ønsket om lykke.

Hvad er Sokrates' mest berømte udsagn?

“Den eneste sande visdom ligger i at vide, at du intet ved." "Det uundersøgte liv er ikke værd at leve." "Der er kun ét godt, viden og ét ondt, uvidenhed."

Hvad er Sokrates' fulde navn?

Sokrates (/ˈsɒkrətiːz/; oldgræsk: Σωκράτης Sōkrátēs [sɔːkrátɛːs]; ca. 470 – 399 f. Kr.) var en græsk filosof fra Athen, som er kendt som en af de vestlige filosoffer, og som er kendt som en af de vestlige filosoffer fra Athen.som værende den første moralfilosof i den vestlige etiske tanketradition.

Anbefalede: