Hvor gammel er maureen lipman i coronation street?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er maureen lipman i coronation street?
Hvor gammel er maureen lipman i coronation street?
Anonim

Dame Maureen Diane Lipman DBE er en engelsk teater-, film-, radio- og tv-skuespillerinde, forfatter, komiker og politisk aktivist. Hun er uddannet på London Academy of Music and Dramatic Art, og hendes scenearbejde har inkluderet optrædener med National Theatre og Royal Shakespeare Company.

Hvor gammel er Evelyn på Coronation Street?

Den 74-årige skuespillerinde afslørede, mens hun optrådte på Outspoken Beauty-podcasten, at hun tager "lidt af et sabbatår" fra ITV-sæben, mens hun venter på at få hendes COVID-19-vaccination.

Hvornår var Maureen Lipman i Coronation Street?

Hvem spillede Maureen Lipman i Coronation Street? Corrie-fans vil først genkende Maureen som værtinden Lillian Spencer i ITV-sæben, som hun spillede i seks afsnit i 2002.

Hvorfor forlod Reg Holdsworth Corrie?

Fra 1989 til 1995 spillede han den excentriske butikschef Reg Holdsworth i ITV-sæbeoperaen Coronation Street. Han blev et kendt navn for rollen som Reg Holdsworth og karakterens brillebriller. Han forlod showet i 1995, for at forfølge andre skuespillerroller og projekter.

Hvorfor forlod Maureen Corrie?

Maureen blev utilfreds med at skulle køre lange afstande for kun at se ham i weekenden. I 1996 blev Maureen fortvivlet, da hun opdagede, at Reg havde befrugtet hans elskerinde i Lowestoft og gik med til atskilles fra ham.

Anbefalede: