Blev carmelo anthony handlet?

Indholdsfortegnelse:

Blev carmelo anthony handlet?
Blev carmelo anthony handlet?
Anonim

Når jeg ser tilbage, blev Carmelo Anthony byttet til New York Knicks for 10 år siden. Anthony blev handlet den feb. 22, 2011 som en del af en månedlang proces for Denver Nuggets for at aflaste ham. … Jeg vil ikke genopbygge i min syvende sæson i NBA, sagde Anthony.

Blev Carmelo Anthony byttet?

Efter at være blevet byttet af New York Knicks til Oklahoma City Thunder i 2017, havde Anthony en op-og-ned-sæson med Thunder, da holdet ikke levede op til forventningerne.

Spiller Carmelo Anthony i 2021?

NBA free agency 2021: Carmelo Anthony joins styrker med LeBron James, når et års aftale med Lakers. Los Angeles Lakers vil underskrive free-agent-angriberen Carmelo Anthony til en etårig aftale, fortæller hans manager til ESPNs Adrian Wojnarowski.

Hvor meget koster Carmelo Anthonys aftale med Lakers?

Veteran small forward Carmelo Anthony er gået med til en etårig aftale med Los Angeles Lakers, ifølge rapporter. Anthony havde tidligere en etårig aftale på 2,5 millioner dollars med Portland Trail Blazers. Med sine 37 år er han en veteran, der vil jagte et mesterskab i den sidste fase af sin karriere.

Skal Carmelo Anthony til Lakers?

Carmelo Anthony går sammen med LeBron James efter at have indvilget i Et-årig aftale med Los Angeles Lakers. … Nu vil de endelig forenes i NBA, efter at Anthony indvilligede i en etårig aftale om at spille sammen med Jamesmed Los Angeles Lakers, som rapporteret af ESPNs Adrian Wojnarowski.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.