Blev luka handlet?

Indholdsfortegnelse:

Blev luka handlet?
Blev luka handlet?
Anonim

Doncic og Young blev berømt byttet til hinanden natten til 2018 NBA Draft. Dallas Mavericks byttede op fra nr. … 3 for at vælge Doncic, byttede valg med Atlanta Hawks og kastede en top-fem beskyttet valg ind i næste sæson, som i sidste ende blev til Cam Reddish.

Hvem handlede Luka Doncic?

7 kun for at bytte ham væk i år i en aftale, hvor Chicago landede All Star-centeret Nikola Vucevic. Blot to valg før Carters udvælgelse valgte Dallas Mavericks guard Trae Young, som de til sidst gav til Atlanta Hawks i bytte for rettighederne til Luka Doncic.

Hvordan fik Dallas Luka?

Den 21. juni 2018 blev Dončić valgt med tredje overordnede valg af Atlanta Hawks i 2018 NBA-draften. Han blev derefter byttet til Dallas Mavericks i bytte for draftrettighederne til Trae Young og et beskyttet fremtidigt valg i første runde i 2019.

Hvem blev byttet til Atlanta Hawks?

The Hawks, ifølge ESPN's Adrian Wojnarowski, har angiveligt indvilliget i at handle Kris Dunn, som valgte sin kontrakt på $5 millioner for 2021-2022 i denne uge, Bruno Fernando, og en 2023 valg af anden runde til Boston Celtics veterancenter Tristan Thompson.

Foretog Hawks en handel?

Hawks sender Evan Turner, betinget fremtidig valg af første runde til Minnesota og 2024 valg i anden runde til Houston. Atlanta Hawks har købt centrene Clint Capela og Nene fraHouston Rockets i en fireholdshandel med 12 spillere, blev det annonceret i dag.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .