Har tiktok moderatorer?

Indholdsfortegnelse:

Har tiktok moderatorer?
Har tiktok moderatorer?
Anonim

For det første tilføjer TikTok en ny mulighed, som vil gøre det muligt for tv-stationer at tildele 'Live moderatorer', som en person eller personer, der kan hjælpe dem med at administrere deres streams. Som du kan se her, giver Live Moderators dig mulighed for at tilføje andre brugere, som så kan administrere dine kommentarer og kommentarfunktioner under en stream.

Hvad laver moderatorer på TikTok-liv?

Billedkreditter: TikTok

Et andet nyt værktøj giver skabere mulighed for at tildele betroede moderatorer til at administrere deres streams, før en livestream starter. Disse moderatorer vil have mulighed for at ignorere og blokere brugere fra chatten efter behov.

Hvordan modererer TikTok indhold?

Simpelt sagt handler TikToks algoritme om at vise indhold korreleret med seerens interesse i stedet for at presse dem til at følge flere brugere. Ved at indsamle brugerens data bestemmer TikTok det indhold, der er mere tiltalende for publikum, og skubber det frem på appens hovedbetjeningspanel.

Hvilke ord er forbudt på TikTok?

Videoerne fortsatte med at vise, at udtryk, herunder "pro-Black", "Black Lives Matter", "Black success" og "Black people" blev markeret som værende upassende eller forbudt. Som svar på kontroversen delte TikTok en erklæring med Forbes.

Kan du bande på TikTok?

Der er et nyt filter, der bliver vir alt på TikTok, der ser brugerne bippe ud bandeord i deres videoer – her er præcis, hvordan manfå det. … Messaging-appen har en automatisk funktion, der bipper skænderier ud, og TikTok-brugere har brugt den til masser af komiske sketches.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .