Hvad laver john nettles nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver john nettles nu?
Hvad laver john nettles nu?
Anonim

Jeg har altid haft lyst til at spille i et cornisk drama, fordi jeg oprindeligt er fra Cornwall, og jeg bor nu på grænsen til Cornwall og Devon.

Hvad skete der med John Nettles som Barnaby?

Langtidsbetjent Tom Barnaby vil blive erstattet af sin fætter i ITVs Midsomer Murders, da skuespilleren John Nettles trækker sig fra showet, blev det annonceret i går. Nettles forlader showet efter 13 år og mere end 80 afsnit af den lethjertede whodunnits, da hans karakter går på pension.

Hvor rig er John Nettles?

John Nettles nettoværdi: John Nettles er en kornisk skuespiller og forfatter, der har en nettoværdi på $10 millioner. John Nettles blev født i St. Austell, Cornwall, England i oktober 1943. Som skuespiller spillede han hovedrollen som Ian MacKenzie i tv-serien A Family at War fra 1971 til 1972.

Hvorfor forlod John Nettles showet?

I en tale til Telegraph på det tidspunkt sagde Nettles, at det var en svær beslutning at efterlade Midsomer Murders. Han forklarede: Jeg indså pludselig, at jeg bliver den ældste detektiv i branchen, nu hvor David Jason har smidt kappen af, men det var en meget svær beslutning at tage.

Hvem gifter Cully Barnaby sig med?

Cully Barnaby er datter og eneste barn af Tom og Joyce Barnaby. Hun er gift med Simon Dixon. Hun tager sit fornavn fra en landsby ved Genevesøens bred iSchweiz, hvor hun blev undfanget under sine forældres bryllupsrejse.

Anbefalede: