Hvad laver propen og brint?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver propen og brint?
Hvad laver propen og brint?
Anonim

Som med alle alkener, reagerer usymmetriske alkener som propen med hydrogenbromid hydrogenbromid infoboksreferencer. Hydrobromsyre er en stærk syre, der dannes ved at opløse det diatomiske molekyle hydrogenbromid (HBr) i vand. "Konstant kogende" brombrintesyre er en vandig opløsning, der destillerer ved 124,3 °C og indeholder 47,6 vægtprocent HBr, hvilket er 8,77 mol/L. https://en.wikipedia.org › wiki › Hydrobromic_acid

Hydrobromsyre - Wikipedia

i kulden. Dobbeltbindingen går i stykker, og et brintatom ender med at blive bundet til det ene af carbonatomerne og et bromatom til det andet. I tilfælde af propen dannes 2-brompropan.

Hvad sker der, når en alken reagerer med brint?

Et eksempel på en alkenadditionsreaktion er en proces kaldet hydrogenering. I en hydrogeneringsreaktion tilføjes to hydrogenatomer over dobbeltbindingen af en alken, hvilket resulterer i en mættet alkan. … Den frigivne varme kaldes hydrogeneringsvarmen, som er en indikator for et molekyles stabilitet.

Hvad er navnet på hovedproduktet, der dannes, når kun 1 ene reagerer med hydrogenchlorid?

Dette producerer en haloalkan. Mere specifikt er denne haloalkan 2-chlorbutan. Så hovedproduktet dannet ved omsætning af but-1-en med hydrogenchlorid er 2-chlorbutan.

Hvad er propen plus hydrogen?

Alken + hydrogen →alkan

Dette kaldes hydrogenering, og det har brug for en katalysator. For eksempel: Propen + hydrogen → propan.

Hvilken type reaktion ville forekomme mellem propen og HCl?

En typisk additionsreaktion kan illustreres ved hydrochlorering af propen (en alken), for hvilken ligningen er CH3CH=CH2 + HCl → CH3C+HCH3+ Cl → CH3CHClCH3.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.