Købte callaway hogan?

Indholdsfortegnelse:

Købte callaway hogan?
Købte callaway hogan?
Anonim

Callaway, som købte virksomheden på auktion i september 2003 for $174,4 millioner, beholdt rettighederne til disse navne såvel som nogle andre efter at have solgt Ben Hogan-mærket til Perry Ellis i 2012.

Ejer Callaway Hogan-golf?

Det gik igennem en række af ejere, efter at Hogan solgte det til AMF i 1960. Callaway købte virksomheden ud af konkurs fra Top-Flite Golf for 125 millioner dollars i 2003. … I 2012 solgte Callaway varemærket til Perry Ellis International, som fortsatte med at sælge Hogan golfbolde, tøj og tilbehør.

Er Ben Hogan-klubber stadig lavet?

Selv om nogle af de komponenter, der bruges på Ben Hogan golfkøller fremstillet i udlandet, udføres al montering, kvalitetskontrol og forsendelse på vores fabrik i Fort Worth, Texas … kun en få miles fra Mr. Hogans originale fabrik. Ring til nogle af de større udstyrsproducenter og spørg, hvor deres samling er udført.

Hvilke virksomheder ejer Callaway?

Callaway Golf Company er en premium golfudstyrs- og aktiv livsstilsvirksomhed med en portefølje af globale mærker, herunder Callaway Golf, Odyssey, OGIO, TravisMathew og Jack Wolfskin.

Hvornår solgte Ben Hogan sit golfkøllefirma?

Dens smedede klinger – og senere smedede jern med hulrum – var nogle af de mere populære klubber blandt Tour-spillere og hverdagsspillere. Selvom han solgte virksomheden til AMF i 1960, så Hogan medover det, som formand, fra sit bord inde i klubhuset i den nærliggende Shady Oaks Country Club i Fort Worth, Texas.

Anbefalede: