Drikker du kold botrytis semillon?

Indholdsfortegnelse:

Drikker du kold botrytis semillon?
Drikker du kold botrytis semillon?
Anonim

Servering Botrytis Cinere Wine - Botrytis cinerea-vin, som med isvin, bør serveres godt afkølet. … Og hvis du har lyst til at springe desserten helt over, er dessertvine et perfekt samtalestykke efter middagen helt alene.

Skal botrytis serveres afkølet?

Inspireret af franske Sauternes, vine i Botrytis-stil er komplekse i smagen med forfriskende syre og en sød finish. De Bortoli Noble One er perfekt serveret afkølet med et fad med blå og vaskede oste fra sværen, figen eller tørrede frugter, som komplimenterer smørkaramel, stenfrugt og citrusnoter i vinen.

Hvor længe kan du beholde Botrytis Semillon?

Søde dessertvine, der ikke er berigede (f.eks. botrytis Semillons, sen/efterårshøst) – Semillon er en fremragende variant til langtidslagring, forvent at kunne lægge den væk for up til 15 år. Den vil fortsætte med at udvikle intense honningsmage og få en mørk gylden farve.

Hvad spiser du med Botrytis Semillon?

A tyk, cremet bagatel eller rig chokoladefondant er sensationel med en Botrytis Semillon, mens overbærende italienske donuts med pulveriseret sukker er perfekte med en forstærket vin som Black Noble. Hvis du leder efter noget lettere, kan du parre en Pink Moscato med pannacotta eller is- og frugtdesserter.

Hvad er Botrytis Semillon?

(10 ANMELDELSER) De Bortoli Noble One Botrytis Semillonbetragtes med rette som Australiens førende dessertvin. Løftet abrikosmarmelade med strejf af toffee og figen på næsen baner vejen for en smag fuld af tørret abrikos og …

Anbefalede: