Ville prime netero slå meruem?

Indholdsfortegnelse:

Ville prime netero slå meruem?
Ville prime netero slå meruem?
Anonim

Selv om Netero var stærk, var Meruem ikke engang generet af hans styrkeniveau. Netero, selv i sin bedste alder, ville ikke have været i stand til at besejre Meruem i en kamp, og det er ganske tydeligt, hvorfor det er tilfældet.

Ville Prime Netero slå Meruem Reddit?

Prime Netero kan aldrig vinde mod meruem i en kamp. Prime neteros nen-evne var lige så stærk, som da han kæmpede mod meruem, fordi dens kraft kun kommer fra dens hastighed, som aldrig ændrer sig.

Er Ging stærkere end Meruem?

Ging er absolut en af de stærkeste og mest vidende jægere i serien. Men når han står over for Meruem - King of the Chimera Ants, kommer han til kort. … Uanset hvad,, er det umuligt for Ging at være stærkere end Meruem, hvis intellekt, stærke fysik og kampdygtighed er uden sidestykke.

Hvem kunne have slået Meruem?

7 svar. Lige fra showets punkt er det klart, at den eneste karakter med en chance for at slå Meruem i 1v1 er…. Andre karakterer med en chance/brudte evner er: Chrollo Lucifer: Lederen af fantomtruppen med en meget ødelagt evne.

Kan Netero dræbe Meruem?

Når Zero Hand ikke formår at skade Meruem markant, begår Netero selvmord for at detonere bomben. Eksplosionen dræbte næsten Meruem, men han bliver til sidst helbredt af Menthuthuyoupi og Shaiapouf.

Anbefalede: