Hvordan får man swelterrier i yo kai-uret?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan får man swelterrier i yo kai-uret?
Hvordan får man swelterrier i yo kai-uret?
Anonim

Yo-kai Watch 2 Swelterrier kan dukke op under 11.000 yards i Infinite Tunnel. Han kan også blive befriet fra Oni Crank-a-kai. Fra og med Oni Evolution Update kan han også blive befriet fra Happy-Go-Lucky Crank-a-kai.

Hvordan får du Swosh i yo-Kai-ur 1?

Yo-kai Watch Blasters

Swosh er eksklusivt for White Dog Squad, og kan sjældent blive venner som en belønning for at slå SV Snaggerjag i Boss Rush. Ellers kan han også findes på patrulje i San Fantastico.

Hvordan får du hulrummet i yo-Kai Watch 3?

Yo-kai Watch 3

Igen kan Count Cavity findes i Crank-a-kai i Japan. Han kan blive befriet med en blå mønt, en 5-stjernet mønt eller en speciel mønt. Der er også en chance for, at han kan blive ven ved Cluphinx Raised Paw 4 i Blasters T-tilstand.

Hvordan får du Awevil?

Awevil kan sjældent findes i Uptown Springdale på Patrol. Alternativt kan spilleren befri ham fra the Crank-a-kai med Awevil-mønter, som kan fås ved at scanne QR-koder.

Hvor kan jeg få en Frostail?

Frostail (犬神 Inugami?, betyder bogstaveligt t alt "Hundegud") er en sjælden S-rang yo-kai opnået ved at få en sort kapsel fra en gul mønt, speciel mønt, eller en femstjernet mønt. En anden måde at få ham med i det andet spil var at gå til En En Tunnel og nå 40.000 meter, og du kan finde ham.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan søofficerer have tatoveringer?
Læs mere

Kan søofficerer have tatoveringer?

Må flådeofficerer have tatoveringer? Yes, den nye flådens tatoveringspolitik giver de samme privilegier til officerer som indrulleret personale. Derfor har flådeofficerer lov til at have tatoveringer, der strækker sig under albuen eller knæet, steder på kroppen, der tidligere var begrænset før den opdaterede politik.

Ældres barolo godt?
Læs mere

Ældres barolo godt?

I henhold til DOCG-reglerne skal Barolo være lagret i mindst 38 måneder, og Barolo Riserva i mindst 62 måneder. Dette skyldes, at Nebbiolo-druer er meget høje i tanniner. En lang ældningsproces er påkrævet for at blødgøre og blødgøre tanninerne og give Barolo mere tid til at udvikle sine fine aromaer.

Bliver du gravid, mens du forebygger?
Læs mere

Bliver du gravid, mens du forebygger?

Du kan blive gravid efter at have taget Depo-Provera®. Du kan blive gravid så snart som 12 til 14 uger efter dit sidste skud. Det kan også tage op til et år eller to at blive gravid efter at have stoppet denne form for prævention. Hvad er chancerne for at blive gravid under forebyggelse?