Hvordan man udtaler uwchlan?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan man udtaler uwchlan?
Hvordan man udtaler uwchlan?
Anonim

Uwchlan - forskelligt oversat i online-referencer som "opland" eller "højere end" eller "land over kirken/gladen" - blev bosat i det tidlige 18. århundrede af walisisktalende medlemmer af Society of Friends. Den walisiske udtale er noget i stil med Oooclun, men de lokale, som Duffy påpegede, udtaler det You-klinn.

Hvordan siger du uwchlan Township?

Navnet Uwchlan (fonetisk udtale er, "uke lin", betyder "opland" eller "land over dalen" på walisisk. Uwchlan Township fylder 10,4 kvadratkilometer med en befolkning på 16.576 fra sidste folketælling.

Hvordan udtaler man Sabines måge?

Sabine's Gull - SAB-in's.

Hvad er en korrekt udtale?

Udtale er den måde, hvorpå et ord eller et sprog tales. Dette kan referere til generelt aft alte sekvenser af lyde, der bruges til at tale et givet ord eller sprog på en bestemt dialekt ("korrekt udtale") eller blot den måde, en bestemt person taler et ord eller sprog på.

Hvad er korrekt udtale eller udtale?

Vi har modtaget en del breve og e-mails fra korrespondenter, der beder om hjælp til udtale, men i nogle af disse breve og e-mails er udtalen stavet udtale. … Staveudtalen og den udtale, der følger med den stavemåde, betragtes ikke som en del af standardengelsk.

Anbefalede: