Hvor er det nordlige vestasiatiske?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er det nordlige vestasiatiske?
Hvor er det nordlige vestasiatiske?
Anonim

Bedt i det nordlige Vestasien Omtrent grænset af Anatolien i øst til Iran i vest, Nordvestasien har en fælles genetisk arv, der går titusinder af år tilbage.

Hvad betyder generelt nordvestlig?

Broadly Northwestern European

Northwestern Europeans er repræsenteret af folk fra så langt vest som Irland, så langt nordpå som Norge, så langt mod øst som Finland, og som langt sydpå som Frankrig. Disse lande omkranser Nordsøen og Østersøen og har gennem meget af historien været forbundet med disse farvande.

Hvor er stort set østasiatisk?

Landene i Asien Øst-regionen strækker sig i en bred bue fra det moderne Sibirien og Mongoliet; syd gennem Kina, Korea og Japan; til nationerne i Sydøstasien, herunder den indonesiske øgruppe og Filippinerne.

Fortæller 23andme dig, hvilket land du kommer fra?

Ancestry Composition Report

Rapporten sammenligner også dit DNA med personer af kendt herkomst fra over 150 lande og territorier i Europa, Afrika, Amerika, Asien, og Oceanien og fortæller dig mere om, hvor dine seneste forfædre muligvis har boet.

Hvilken DNA-test er bedst for asiatiske aner?

Bedste DNA-test for asiater: AncestryDNA Et af de største navne i branchen er AncestryDNA, som også er den bedste DNA-test for asiater. Denne DNA-testservice er tilgængelig fraAncestry.com, som har millioner af brugere og endnu flere ressourcer til at hjælpe dig med at spore dit stamtræ.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "