Bliver katara og aang gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver katara og aang gift?
Bliver katara og aang gift?
Anonim

Katara giftede sig til sidst med Aang, og hun fødte senere parrets tre børn: en vandbøje datter ved navn Kya, opkaldt efter Kataras mor, en nonbender søn ved navn Bumi, opkaldt efter Aangs gamle ven ved navn kong Bumi, og en luftbøjningssøn ved navn Tenzin.

Hvem giftede Sokka sig med?

10 Blev Sokka gift? Sokka er et af de få medlemmer i Team Avatar, der tilsyneladende ikke har nogen børn, så det er uklart, om han nogensinde var (eller forblev) romantisk med nogen. Så vidt fans ved, blev han sidst set med Suki, parringen havde endnu ikke brudt op.

I hvilken alder blev Aang og Katara gift?

Så Katara var 22, da hun fik Bumi, og 29, da hun fik Kya. Aang var 120 og derefter 127. Fint, hvis jeg skulle være gæst, da Aang og Katara blev gift. Jeg vil sige Aang var 117 og Katara var 19.

Hvem gifter Zuko sig med?

MAI . Mai er Zukos mest konsekvente romantiske interesse. En af Azulas eneste venner, hun ledsager Azula på hendes jagt efter Zuko og Iroh. Hun hjælper til sidst med at vælte Jordriget, og da Zuko får æren for Aangs nederlag, er hun i stand til fuldt ud at indgå et forhold til den genoprettede prins.

Ender Katara og Zuko sammen?

Faktisk lagde showet et bedre grundlag for et fjende-til-elsker-forhold mellem Katara og Zuko end venner-til-elskere, det sluttede på. … I serienfinale, de to tager imod Zukos søster sammen, et korrektiv til sidste sæsons finale, hvor han forrådte Katara for at tage sin søsters parti.

Anbefalede:

Interessante artikler
Påvirker fjernelse af galdeblæren personers helbred?
Læs mere

Påvirker fjernelse af galdeblæren personers helbred?

Galdeblærekirurgi kan helbrede galdesten og hjælpe med at lindre smerte, men denne procedure er ikke uden risici. Ud over de mere umiddelbare post-kirurgiske risici for blødning, feber og infektion, er det en potentiel risiko at have fordøjelsesproblemer efter en galdeblæreoperation.

Vil deeks vende tilbage til ncis la?
Læs mere

Vil deeks vende tilbage til ncis la?

Callen (Chris O'Donnell), Sam (LL Cool J), Kensi (Daniela Ruah) og Deeks (Eric Christian Olsen) vender alle tilbage til nogle high stakes-opgaver, når NCIS: Los Angeles vender tilbage til CBSi efteråret for at følge handlingen i Office of Special Projects, en eliteenhed fra Naval Criminal Investigative Service, der … Forlader Deeks NCIS LA sæson 12?

Er Lakeview Manor sikkert?
Læs mere

Er Lakeview Manor sikkert?

I forhold til gameplay-standarder er windstad manor sikrest. Du kan kun få banditter der. Lakeview kan dog få kæmper, banditter og ulve. Når det så er sagt, er det ikke det værste sted nogensinde. Er Lakeview Manor sikker opbevaring? Brugeroplysninger: