Hvornår kom Reeses pust ud?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår kom Reeses pust ud?
Hvornår kom Reeses pust ud?
Anonim

Reese's Puffs (tidligere Reese's Peanut Butter Puffs) er en majsbaseret morgenmadsblanding fremstillet af General Mills inspireret af Reese's Peanut Butter Cups. Ved lanceringen i maj 1994 bestod kornprodukterne af kornbrød smagt til med chokolade og jordnøddesmør.

Hvornår udkom Reese's puff-reklamen?

Reese's Puffs Cereal: 2003 Kommerciel (Short 2003) - IMDb.

Hvor usund er Reese's Puffs?

Reese's Puffs Cereal

Reesespuffs.com At starte din morgen med denne skål med sukkerholdige puffs kan være værre end at rejse sig på den forkerte side af sengen. En portion af denne morgenmadsgodbid har mere sukker end en egentlig Reese's Peanut Butter Cup. En 3/4 kop servering med 1/2 kop skummetmælk: 160 kalorier, 3 g fedt, 12 g sukker.

Hvor længe har Reese's Cereal eksisteret?

Reese's Puffs Cereal | MrBreakfast.com. Oprindeligt kaldt Reese's Peanut Butter Puffs, da den første gang blev lanceret i 1994. Vi tror, at navnet blev overført til blot Reese's Puff omkring 1999.

Hvorfor blev Reese fyret fra Hershey?

Han begyndte at skabe konfekt i sin kælder, og opkaldte barer og slik efter sine mange børn. … De var så succesrige, at Reese var i stand til at sælge kasser på fem pund af kopperne til lokale forhandlere til deres slikudstillinger. Reese var snart i stand til at sige sit job op på Hershey-fabrikken for at koncentrere sig om sin egen virksomhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.