Hvem er miguel cervantes?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er miguel cervantes?
Hvem er miguel cervantes?
Anonim

Miguel de Cervantes, fuldt ud Miguel de Cervantes Saavedra, (født 29. september?, 1547, Alcalá de Henares, Spanien-død 22. april 1616, Madrid), spansk romanforfatter, dramatiker og digter,skaberen af Don Quixote (1605, 1615) og den vigtigste og mest berømte skikkelse i spansk litteratur.

Hvordan ændrede Miguel de Cervantes verden?

Miguel de Cervantes var en af de mest indflydelsesrige forfattere gennem alle tider, idet han skrev den første store europæiske roman og bidrog til både det spanske og det engelske sprog. Selvom Cervantes er kendt bedst for Don Quijote, skrev han også snesevis af andre romaner, noveller, digte og skuespil.

Hvad bidrog Miguel de Cervantes til renæssancen?

Han omtales som "grundlæggeren" af latinamerikansk litteratur. Hans mest berømte roman-Don Quixote-er blevet oversat til mere end 60 forskellige sprog og var den første roman, der blev udgivet ved brug af trykpressen. Alt dette fører til at bevise, at Miguel de Cervantes er renæssancemanden.

Hvor var Cervantes, da han skrev Don Quixote?

På grund af yderligere økonomiske problemer blev Cervantes fængslet i Sevilla i 1597, og det var i sin tid i fængslet, at han undfangede Don Quixote.

Er Miguel de Cervantes døv?

Miguel de Cervantes blev født nær Madrid, Spanien i 1547, af en døv kirurgfar. Det meste af sit liv var han i fattigdom. Førhan startede sin karriere som forfatter til skuespil og bøger, han blev soldat i 1570. Men blev hårdt såret i kamp, og hans venstre hånd blev gjort ubrugelig for resten af hans liv.

Anbefalede: