Er boruto stærkere end naruto?

Indholdsfortegnelse:

Er boruto stærkere end naruto?
Er boruto stærkere end naruto?
Anonim

Desværre endte han med at miste Kurama i Boruto: Naruto Next Generations under hans kamp mod Isshiki Otsutsuki, hvilket efterlod ham meget svagere end før og satte ham derfor under flere andre karakterer med hensyn til styrke. …

Er Naruto mere kraftfuld end Boruto?

På papiret er Boruto sin far overlegen. Men i praksis spiller erfaring og sindsstemning også en rolle, og det er her, Naruto kommer langt foran. Han har ikke kun kæmpet langt flere kampe, men også stået over for langt flere vanskeligheder i sin barndom - hvilket alt sammen har gjort ham ment alt stærkere.

Kan Naruto slå Boruto?

En af Narutos største kræfter er den nihalede ræv, der er forseglet inde i ham. Som jinchuriki i Kurama fik Naruto adgang til utrolig magt. … Dette er en kraftkilde, der er unik for jinchuriki, og Boruto er ikke én. Uden at Boruto har den magt, kan Naruto forblive stærkere end sin søn.

Er Boruto stærkere end Naruto og Sasuke?

8 Naruto Uzumaki er lidt stærkere end ham Naruto og Sasuke har altid været tæt på hinanden med hensyn til magt, og det forbliver konsekvent selv i dag. Naruto er dog lidt stærkere end ham. Med den kraft, som Uzumakis blodlinje tilbyder ham, besidder han et enormt chakra, som Sasuke ikke kan matche.

Er Naruto stadig den stærkeste i Boruto?

Selvom Naruto Uzumaki tabteKurama i kampen mod Isshiki Otsutsuki, han er stadig en ekstremt stærk fighter. … Uden tvivl er Narutos styrke utrolig høj, selv uden Kurama og han er stadig den stærkeste shinobi i live.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er definitionen på grædende?
Læs mere

Hvad er definitionen på grædende?

1a: påvirket af eller udtryk for sorg eller ulykke: nedtrykt. b(1): forårsager eller er forbundet med sorg eller ulykke: deprimerende triste nyheder. (2): beklageligt, beklageligt en sørgelig lempelse af moral- C. W. Cunnington. Hvad betyder Cryable?

Hvor kan man se genoplivning?
Læs mere

Hvor kan man se genoplivning?

Se Renascence | Prime Video. Hvor mange afsnit har Renascence? Renascence (凤唳九天) har 36 episoder, tilpasset baseret på xiao yuns roman af samme navn. Serien fortæller historien om den store Chu-dronning Yao Moxin, der bliver myrdet af en forræder.

For alle skrifter er gud åndede?
Læs mere

For alle skrifter er gud åndede?

Hele Skriften er udåndet af Gud og nyttig til undervisning, til irettesættelse, til irettesættelse og til opdragelse i retfærdighed, for at Guds menneske kan være fuldkommen, rustet til enhver god gerning. Hvad betyder det, at hele Skriften er inspireret af Gud?