Var ingen eller var der ingen?

Indholdsfortegnelse:

Var ingen eller var der ingen?
Var ingen eller var der ingen?
Anonim

Men Webster's definerer også "none" som "ingen personer eller ting" og giver dette eksempel: "Mange breve blev modtaget, men ingen blev besvaret." Bemærk flertalsverbet "var". Dette fortæller os, at både "ingen var" og "ingen var" kan være korrekte. … Hvis "ingen", du har i tankerne, kun er én, så brug et entalsverb.

Hvilket er korrekt ingen er eller ingen er?

Ingen kan være enten ental eller flertal, afhængigt af om du mener "ikke én" eller "ikke nogen." For at afvise en reference for hvert medlem af en gruppe, brug et ental verbum med ingen; for hele gruppen, brug et verbum i flertal. Ental: Ingen af dem er klar. Flertal: Ingen af dem er klar. Ental: Ingen af os har svaret.

Går ingen med var eller var?

"None" kan være et pronomen i ental, hvis det refererer til "ikke én" eller "ingen del", men det kan også være flertal, når det refererer til "ikke nogen. " Intet af æblet blev spist. Apple er en enestående genstand, så du ville bruge entalsverbet "var". Ingen af boldspillerne var på holdbussen efter kampen.

Hvornår var det ikke og var det ikke?

Som jeg sagde ovenfor, var og var i datid, men de bruges forskelligt. Var bruges i første person ental (I) og tredje person ental (han, hun, det). Were bruges i anden person ental og flertal (du, din, din) og første og tredje person flertal (vi, de).

Hvornårbrug var eller var?

Mens var er ental datid af at være, bruges were både til tredje person flertal datid (de og vi) og anden person datid (du). I fortiden vejledende, var handlinger, der ligner var. "De var i butikken," kan man for eksempel sige.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.