Hvor stor er sahuarita az?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stor er sahuarita az?
Hvor stor er sahuarita az?
Anonim

Sahuarita er en by i Pima County, Arizona, USA. Sahuarita ligger syd for Tohono O'odham Nation og støder op til den nordlige ende af Green Valley, 15 miles syd for Tucson. Befolkningen var 25.259 ved folketællingen i 2010.

Er Sahuarita AZ et sikkert sted at bo?

Sahuarita er i den 66. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 34 % af byerne er sikrere og 66 % af byerne er mere farlige. … Kriminalitetsraten i Sahuarita er 20,87 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Sahuarita, anser generelt den sydøstlige del af byen for at være den sikreste.

Hvad er Sahuarita kendt for?

Yderligere 100 år er Sahuarita kendt for store pecan-plantager langs Nogales Highway, Titan Missile Museum, som kuraterer relikvier fra Den Kolde Krig, og American Smelting and Refining Company (ASARCO)) Mineral Discovery Center med indsigt i kobberminedrift. …

Hvordan er det at bo i Sahuarita AZ?

At bo i Sahuarita tilbyder beboere en landlig fornemmelse, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange familier og unge fagfolk bor i Sahuarita, og beboerne har en tendens til at have moderate politiske holdninger. De offentlige skoler i Sahuarita er over gennemsnittet.

Hvor langt er Sahuarita AZ fra den mexicanske grænse?

Sahuarita er i øjeblikket 30 kvadratkilometer i areal og ligger kun 15 minutter syd for Tucson og ca. 40 minutter nord af den mexicanske grænse..

Anbefalede: