Kan souschef være flertal?

Indholdsfortegnelse:

Kan souschef være flertal?
Kan souschef være flertal?
Anonim

navneord, flertal sous-chefs [soo-shefs; fransk soo-shef]. den næstkommanderende i et køkken; den person, der rangerer næst efter køkkenchefen.

Hvad kalder du en souschef?

En sous-chef de cuisine, eller blot sous-chef, (fransk: "underchef for køkkenet") er en kok, der er "den næstkommanderende i et køkken; person rangerende næst efter chefkok." Som følge heraf har souschefen et stort ansvar i køkkenet, hvilket i sidste ende kan føre til forfremmelse til at blive …

Hvordan henvender du dig til en souschef?

De fleste souskokke ville jeg kalde ved navn, men selv da smuttede jeg ofte bare og sagde "ja, chef". det var sådan jeg blev trænet. Det er et tegn på respekt.

Hvordan bruger du souschef i en sætning?

Sous-chef-sætningseksempler

Hamish, en souschef fra Aberdeen, er klar over emnet: Kun vild skotsk laks vil gøre det. Sous Chef: Dette er stillingen på lederniveau, og souschefen tjener norm alt under en chefkok.

Hvem er den bedste kok i verden?

Hvem er den bedste kok i verden? 16 bedste Michelin-stjernekokke i 2021

  • Kokke med flest Michelin-stjerner.
  • Alain Ducasse – 19 Michelin-stjerner.
  • Pierre Gagnaire – 14 Michelin-stjerner.
  • Martin Berasategui – 12 Michelin-stjerner.
  • Yannick Alleno – 10 Michelin-stjerner.
  • Anne-Sophie Pic – 8 Michelinstjerner.
  • Gordon Ramsay – 7 Michelin-stjerner.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "