Er kountze tx sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er kountze tx sikkert?
Er kountze tx sikkert?
Anonim

Er Kountze, TX sikkert? C-karakteren betyder, at kriminaliteten er lidt højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Kountze er i den 42. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 58 % af byerne er sikrere og 42 % af byerne er mere farlige.

Er Kountze Texas sikkert?

kriminalitetsraten i 2019 i Kountze, TX er 129 (City-Data.com kriminalitetsindeks), hvilket er 2,1 gange mindre end gennemsnittet i USA. Det var højere end i 51,1 % amerikanske byer. Kountze-kriminaliteten i 2019 faldt med 44 % sammenlignet med 2018. I de sidste 5 år har Kountze oplevet et fald i voldskriminalitet og faldende ejendomskriminalitet.

Er Kountze TX et godt sted at bo?

Kountze Anmeldelser

Meget rolig by med meget venlige indbyggere. Politistationen ligger lige nede ad vejen fra mit hus, så sikkerheden føles mere end tilstrækkelig. For det meste et gennemløb til større byer, men har stadig en dejlig hjemlig stemning over det. Jeg har altid kunne lide Kountze, fordi det er der, jeg voksede op.

Hvordan udtaler man Kountze TX?

Kountze (/kuːnts/ koonts) er en by i Hardin County, Texas, USA.

Hvor langt er Kountze TX fra kysten?

Der er 114,72 miles fra Kountze til Surfside Beach i sydvestlig retning og 171 miles (275,20 km) i bil, efter I-10 og US-69 S og US- 96 S og US-287 S rute. Kountze og Surfside Beach er 2 timer og 55 minutter langt fra hinanden, hvis du kører non-stop.

Anbefalede: