Hvad er aphanizomenon flos-aquae?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er aphanizomenon flos-aquae?
Hvad er aphanizomenon flos-aquae?
Anonim

Aphanizomenon flos-aquae er en brak- og ferskvandsart af cyanobakterier, der findes rundt om i verden, inklusive Østersøen og De Store Søer.

Hvad er Aphanizomenon Flos-Aquae godt til?

Spiselige blågrønne alger, såsom Spirulina og Aphanizomenon flos-aquae, markedsføres i øjeblikket som kosttilskud med forskellige sundhedsanprisninger for immunfunktion, inflammation, hjertesygdomme og generelt velvære.

Hvad er Aphanizomenon Flos-Aquae-ekstrakt?

Aphanizomenon Flos-Aquae Extract er også kendt som Lanablue . Bruges i aktuelle hudprodukter på grund af dets løftende og tonende egenskaber. Fedtsyrerne i AFA hjælper med at forbedre hudens struktur, hvilket gør den fastere og mere elastisk.

Er Aphanizomenon Flos-Aquae det samme som spirulina?

Spirulina er en naturligt forekommende blågrønalge, der er kommercielt dyrket i et kontrolleret miljø. En anden naturlig blågrønalge, Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dyrkes kommercielt i naturen, hvilket giver mulighed for potentiel forurening. Blågrønalger er en stamme af bakterier og ikke ægte alger.

Hvad er AFA-ekstrakt?

AFA-ekstrakt (Aphanizomenon Flos-Aquae) er et blågrønalgetilskud. Har A-vitamin i form af beta-caroten, flere B-vitaminer og vitamin C, E og K. Indeholder mineraler som calcium, jern og magnesium. Spiller en regulerende rolle i nervesystemetsystem og stimulerer immunsystemet.

Anbefalede: