Hvornår blev worthing grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev worthing grundlagt?
Hvornår blev worthing grundlagt?
Anonim

Evan Edward Worthing Early College High School er en sekundær skole beliggende i Sunnyside-området i Houston, Texas, USA. Worthing tjener klassetrin 9 til 12 og er en del af Houston Independent School District. Worthing har Houston ISD's magnetprogram for matematik, videnskab og teknologi.

Hvorfor hedder Worthing Worthing?

Hr. Poulton-Smith sagde, at navnet Worthing er en kombination af et saksisk navn og det oldengelske ord 'inga'. … "Indtil havbadning blev moderne i slutningen af 1700-tallet, havde Worthing været en lille fiskerlandsby, men i 1820 havde den slået sig fast som en rival til Brighton."

Hvornår blev Worthing bygget?

Worthing åbnede 24. november 1845 som en midlertidig endestation for linjen fra Brighton, som blev forlænget til Chichester året efter og elektrificeret i 1930'erne.

Hvem grundlagde Worthing?

Sachserne bosatte sig i nærheden af Goring og Sompting, og i det 13. århundrede var bebyggelsen, dengang kendt som Wortinge, primært befolket af bønder og makrelfiskere. Hamlet Worthing var oprindeligt en del af det større sogn Broadwater.

Hvad er den ældste bygning i Worthing?

Et af Worthings tidligste og vigtigste hoteller var Warne's Hotel. Det blev bygget som en fem-hus blok kaldet York Terrace i 1820'erne, angiveligt af John Rebecca.

Anbefalede: