Hvad er gennemsnitlig eparterial?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gennemsnitlig eparterial?
Hvad er gennemsnitlig eparterial?
Anonim

Medicinsk definition af eparterial: placeret over en arterie specifikt: af eller relateret til den første gren af den højre bronchus.

Hvad er eparterielle bronker?

Den eparterielle bronchus er en synonym betegnelse for the right superior lobar bronchus. Dens navn er afledt af, at bronchus er den eneste, der stammer fra niveauet af lungearterien.

Hvad er et andet navn for den eparterielle bronchus?

Også kendt som the right superior lobar bronchus, eparterial bronchus er en gren af den højre hovedbronchus, der afgives omkring 2,5 cm. fra luftrørets bifurkation.

Hvad er eparterial og hyparterial?

En hyparteriel bronchus er enhver bronchus, der har sin oprindelse under niveauet af lungearterien. Omvendt kan den højre øvre lobar bronchus omtales som værende eparteriel ved sin anatomiske relation til lungearterierne.

Hvad er lungeroden?

Lungens rod er en gruppe af strukturer, der opstår ved hilum af hver lunge, lige over midten af mediastinumoverfladen og bagved hjerteindtrykket af lungen. Den er tættere på bagsiden (posterior kant) end forsiden (forkant).

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.