Er texarkana et sikkert sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er texarkana et sikkert sted at bo?
Er texarkana et sikkert sted at bo?
Anonim

Texarkana er i den 31. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 69 % af byerne er sikrere, og 31 % af byerne er mere farlige. … Kriminalitetsraten i Texarkana er 35,64 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Texarkana, anser generelt den vestlige del af byen for at være den sikreste.

Hvor farlig er Texarkana?

Med en kriminalitetsrate på 51 pr. tusinde indbyggere har Texarkana en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 19.

Hvad er kriminalitetsraten i Texarkana?

Med en kriminalitetsrate på 44 pr. tusinde indbyggere har Texarkana en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 23.

Er Texarkana den farligste by i Texas?

Texarkana

Kriminalitetsraterne er 78 % højere end gennemsnittet i Texas og 101 % højere end landsgennemsnittet. SafeWise bedømte i 2019 denne by som den farligste by i USA. Det registrerede en voldskriminalitet på 420 for hver 100.000 mennesker baseret på FBI's kriminalitetsrapport.

Hvordan er det at bo i Texarkana?

Bo iTexarkana tilbyder beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange familier og unge fagfolk bor i Texarkana, og beboerne har en tendens til at have moderate politiske holdninger. De offentlige skoler i Texarkana er over gennemsnittet.

Anbefalede: