Er jeanine død tjenestepiges fortælling?

Indholdsfortegnelse:

Er jeanine død tjenestepiges fortælling?
Er jeanine død tjenestepiges fortælling?
Anonim

Janine er i live. Men det kollektive lettelsens suk over hendes skæbne bliver hurtigt punkteret af den virkelighed, hun nu står over for. Når hun er kommet tilbage i Gileads kløer, fremstår Janine håbløs, da hun genforenes med en følelsesladet tante Lydia.

Er Janine død?

I den sidste scene af episoden falder bomber ned over parret midt i et angreb i hele byen. Da June samler sig op fra vraget, Janine er væk. Desorienteret efter sine skader snubler June gennem røgen og murbrokkerne og skriger Janines navn. Så, i showets sidste øjeblik, dukker der nogen op; men det er ikke Janine.

Hvor blev Janine af Handmaid's Tale?

Desuden så det ud til, at alle Junes Tjenerinde-landsmænd var døde: Alma, Brianna og Dolores blev ramt af et tog, og Janine forsvandt i murbrokkerne i Chi-town.

Bliver Janine tante?

Efter at June og Janine formåede at flygte til Chicago, efterlod en bombning Janines skæbne ukendt i flere episoder. Det blev dog senere afsløret, at hun blev fanget og returneret til tante Lydias (Ann Dowd) pleje.

Hvad er der g alt Janine?

I det niende afsnit 'The Bridge' lider Janine et psykologisk sammenbrud, efter at hun er blevet taget væk fra Angela og Putnams for at blive omplaceret til kommandør Daniel og vende tilbage til et barn -lignende tilstand under ceremonien, voldelig frastødende ham og insistere på, at "han" (Warren)kommer efter hende.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.