Hvem skabte en springhest?

Indholdsfortegnelse:

Hvem skabte en springhest?
Hvem skabte en springhest?
Anonim

Tidlige former for hvælvingen blev opfundet af tyskeren Friedrich Ludwig Jahn . Selve apparatet er opstået som en "hest", meget ligesom pommelhesten pommelhesten. Pommelhesten er et kunstnerisk gymnastikapparat. Traditionelt bruges det kun af mandlige gymnaster. Oprindeligt lavet af en metalramme med en trækrop og et læderbetræk, har den moderne pommelhest en metalkrop beklædt med skumgummi og læder, med plastikhåndtag (eller pommels). https://en.wikipedia.org › wiki › Pommel_horse

Pommel-hest - Wikipedia

men uden håndtagene; den var nogle gange kendt som springhesten.

Hvornår blev hestehvælving opfundet?

Vaulting blev først introduceret i USA i 1950'erne og 60'erne, men var kun begrænset til Californien og andre områder af vestkysten.

Hvor kom rytterhvælvingen fra?

Vaulting har en gammel arv og kan formentlig beskrives som en af de ældste kendte former for ridesport. Ofte beskrevet som gymnastik udført på hesteryg, kan voltningens oprindelse spores tilbage til romerske spil, som omfattede akrobatiske opvisninger udført på galopheste.

Hvad hedder en springhest?

hvælvingshest på amerikansk engelsk

navneord. Gymnastik. et polstret, noget cylindrisk gulvunderstøttet apparat, afstivet vandret i en justerbar højde, brugt til håndstøtte og skubbe af ihvælving. Kaldes også: lang hest Sammenlign pommel-hest.

Hvornår ændrede gymnastikken boksen?

I 2001 blev springhesten erstattet af springbordet. Ikke alene er bordet mere sikkert end hesten, men det giver også gymnaster mulighed for at udføre utroligt svære volter. Indtil 2002 fik gymnaster lov til at udføre to volter i holdindledende, holdfinale og det hele.

Anbefalede: