Hvorfor bruge kategorisk krydsentropi?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruge kategorisk krydsentropi?
Hvorfor bruge kategorisk krydsentropi?
Anonim

Kategorisk krydsentropi er en tabsfunktion, der bruges i multi-klasse klassifikationsopgaver. Det er opgaver, hvor et eksempel kun kan tilhøre én ud af mange mulige kategorier, og modellen skal afgøre hvilken. Formelt er den designet til at kvantificere forskellen mellem to sandsynlighedsfordelinger.

Hvorfor bruge krydsentropi i stedet for MSE?

For det første er krydsentropi (eller softmax-tab, men krydsentropi virker bedre) et bedre mål end MSE for klassificering, fordi beslutningsgrænsen i en klassifikationsopgave er stor(i sammenligning med regression). … For regressionsproblemer ville du næsten altid bruge MSE.

Hvad er forskellen mellem sparsom krydsentropi og kategorisk krydsentropi?

Den eneste forskel mellem sparsom kategorisk krydsentropi og kategorisk krydsentropi er formatet for ægte etiketter. Når vi har et enkelt-label, multi-class klassificeringsproblem, er etiketterne gensidigt udelukkende for hver data, hvilket betyder, at hver dataindtastning kun kan tilhøre én klasse.

Hvordan fortolker du kategorisk krydsentropitab?

Krydsentropi stiger, når den forudsagte sandsynlighed for en stikprøve afviger fra den faktiske værdi. Forudsigelse af en sandsynlighed på 0,05, når den faktiske etiket har en værdi på 1, øger derfor krydsentropitabet. angiver den forudsagte sandsynlighed mellem 0 og 1 for den prøve.

Hvorfor er krydsentropi god?

Samlet set, som vi kan se, er krydsentropien simpelthen en måde at måle sandsynligheden for en model på. Krydsentropien er nyttig, da den kan beskrive, hvor sandsynlig en model er, og fejlfunktionen for hvert datapunkt. Det kan også bruges til at beskrive et forudsagt resultat sammenlignet med det sande resultat.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.