Hvordan gestikulerer i rust?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan gestikulerer i rust?
Hvordan gestikulerer i rust?
Anonim

Du kan nu udtrykke dig selv med et nyt udvalg af bevægelser, der er tilgængelige for alle i en simpel pop op-menu under gameplay. Tryk bare på B (som standard) for at åbne menuen og se på dine muligheder.

Hvordan binder du gestushjul?

Gesture Wheel giver spillere mulighed for at have et praktisk hjul, der giver dem mulighed for at bruge gestus. Bemærk: For at binde en nøgle for at åbne menuen, brug: bind "chat. say /gestures" i din F1-klientkonsol.

Hvordan laver man en kylling i rust?

Alt du behøver er 5 træ til at lave et. Med lejrbålet klar, klik på aktiveringsknappen for at tænde bålet (skal være E-tasten). Hold aktiveringsknappen nede over bålet, og klik på brug for at placere kødet på bålet. Placer dine rå kyllingebryst på en af de tre nederste kasser på højre side af skærmen.

Kan du brænde mad i Rust?

Du kan kun lave mad eller smelte tomme tundåser og bønnedåser til metalfragmenter i et lejrbål.

Kan du spise kylling i rust?

Lav et lejrbål og hold E over flammen for at få en lille menu frem. Vælg "Åbn", og et nyt bord åbnes, hvor du kan placere kyllingen. Luk bordet, vent et par minutter, og åbn det så igen for at samle din tilberedte mad. Højreklik for at spise det.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.