Er selloum en indendørs plante?

Indholdsfortegnelse:

Er selloum en indendørs plante?
Er selloum en indendørs plante?
Anonim

Under de korrekte forhold kan deres dybt fligede blade vokse op til næsten 5 fod, men indendørs kan de stadig give en uhyre tropisk følelse til ethvert rum. Hope Selloum værdsætter et varmt fugtigt miljø og en moderat mængde vand og lys.

Er Selloum en udendørs plante?

Philodendron selloum, også kendt som tree Philodendron eller Lacy Tree Philodendron, dyrkes som stueplante i det meste af USA. Det er en tropisk plante hjemmehørende i Sydamerika, og når dyrkes udendørs, kan den nå op til 15 fod i højden.

Er philodendron en indendørs plante?

Philodendronen er en type blomstrende plante, og det er en almindelig planteart, der bruges til indendørs dekoration. … De behøver ikke meget vedligeholdelse og har ikke for mange skadedyrsproblemer, hvilket gør dem til en fantastisk indendørs plante hele vejen rundt.

Hvor meget sol har Selloum brug for?

A philodendron selloum vokser godt i stærkt indirekte lys. Højt lys refererer kun til stærkt indirekte lys, da direkte sol ofte brænder bladene på indendørs stueplanter. Et område, der er for varmt og tørt, opmuntrer til edderkoppemider og får blomster til at falme hurtigt.

Er Selloum giftig?

Philodendron Selloum er en meget giftig stueplante med en toksicitet på niveau 3. Det anbefales ikke at have kæledyr omkring denne plante.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.