Går Rory til Chilton?

Indholdsfortegnelse:

Går Rory til Chilton?
Går Rory til Chilton?
Anonim

Rory drømmer om at studere på Harvard University og bliver optaget på det prestigefyldte og fiktive Chilton Academy, hvor hun opholder sig i sin anden-, ungdoms- og seniorår på gymnasiet. For at betale undervisning beder Lorelai om penge fra sine fremmedgjorte velhavende forældre, Richard og Emily.

Hvor mange år var Rory i Chilton?

Det kan antages, at undervisningen på skolen er mindre end $25.000 om året, da Lorelais $75.000 check bet alte hendes forældre fuldt ud for hele tre år Rory tilbragte der, og i senere episoder nævnte Lorelai og Rory, at der var nogle penge tilbage fra lånet for at hjælpe med at betale for hendes Yale-undervisning.

Går Rory det godt i Chilton?

Hun tilbringer sit første år på gymnasiet på at gå på den lokale Stars Hollow High School med Lane, men er accepteret til det prestigefyldte Chilton, som kan forbedre hendes odds for at blive accepteret Harvard, en livslang drøm for Rory.

Får Rory nogen venner hos Chilton?

Rory's kun friend gennem størstedelen af college var Paris

She madedet gennem størstedelen af Chilton uden making en enkelt friend . … Engang på college udviklede Paris og Rorys forhold sig til et ægte venskab, men hun gik meget lidt til at forgrene sig og blive venner med flere mennesker.

Er Paris jaloux på Rory?

3 Paris er jaloux på RoryFordi Tristan kan lide hende Hun tror bare, at han plager hende i skolen, fordi han er ond. … I stedet for at indse, at Rory ikke har følelser for Tristan, og at hun er forelsket i sin kæreste Dean (Jared Padalecki), bliver Paris sur og bliver ved med at behandle Rory dårligt.

Anbefalede: