Hvorfor tager Rory til Chilton?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tager Rory til Chilton?
Hvorfor tager Rory til Chilton?
Anonim

Før Rory forlader Stars Hollow High School, møder han Dean Forester (Jared Padalecki). Rory overbeviste næsten sig selv om ikke at tage til Chilton, fordi hun ikke ville forlade Dean, men efter at have lært om de enorme ofre, hendes mor har ydet, beslutter hun sig for at tage til Chilton.

Går Rory det godt i Chilton?

Hun tilbringer sit første år på gymnasiet på at gå på den lokale Stars Hollow High School med Lane, men er accepteret til det prestigefyldte Chilton, som kan forbedre hendes odds for at blive accepteret Harvard, en livslang drøm for Rory.

Hvornår sluttede Rory sig til Chilton?

Om. Chilton er en co-pædagogisk forberedelsesskole, der serverer elever fra børnehave til seniorniveau, som Rory går på fra sæson 1 til og med sæson 3. Det ligger i Hartford og er en prestigefyldt skole at gå på. Rory fik deltagelse der i sit andet år på gymnasiet.

Hvem bliver Rory venner med i Chilton?

I løbet af sin tid hos Chilton bliver Rory engageret i en fejde med en tæt akademisk rival, Paris Geller. Selvom de to senere bliver venner, forbliver deres forhold præget af en rivalisering, der fortsætter ind i deres universitetsstudier.

Kan Tristan faktisk lide Rory?

Det er rigtigt, at Rory og Tristan aldrig officielt datede, og hun fortsatte sin romantik med Dean, men hvad nu hvis Rory havde truffet en anden beslutning? Når man tænker på Rorys kærlighedsliv,det er interessant at sammenligne Tristan og Dean.

Anbefalede: