Har nairo quintana vundet en grand tour?

Indholdsfortegnelse:

Har nairo quintana vundet en grand tour?
Har nairo quintana vundet en grand tour?
Anonim

Hans bedste karriereresultater er at vinde Giro d'Italia 2014 og 2016 Vuelta a España, samt en samlet 2. plads i Tour de France 2013 og 2015. Ud over hans two Grand Tour-sejre han har også placeret sig på podiet seks gange og er kommet i top-ti elleve gange.

Hvornår vandt Nairo Quintana Tour de France?

Efter en offensiv tur i bjergene søndag er Nairo Quintana tilbage i Tour de France prikkede trøje for første gang siden da han vandt den i 2013.

Hvem har vundet alle 3 Grand Tours?

Ingen cykelrytter har vundet alle tre Grand Tours i samme kalenderår, men Eddy Merckx, Bernard Hinault og Chris Froome har vundet alle tre i rækkefølge (derved har alle titler kl. den samme tid); de eneste andre cykelryttere, der har vundet alle tre Grand Tours på et tidspunkt i deres karriere, er Jacques Anquetil, Felice Gimondi, …

Er Nairo Quintana med i Tour de France 2021?

Peter Sagan og Nairo Quintana

Sagan har ikke ikke vundet en etape i Touren siden 2019 og droppede ud af dette års Tour med en knæskade før kl. Etape 12. (Det er kun anden gang, Sagan ikke har kunnet afslutte Touren.)

Hvorfor er Nairo Quintana berømt?

QUINTANAS ANDRE VERDENSRESULTATER - han har nu to Tour podier og en sejr ved Giro d'Italia 2014 - har forvandlet ham til Colombias bedste sportsberømthed. Han har rejst tre turetil Colombias præsidentpalads og har overgået Real Madrid-angriberen James Rodríguez med hensyn til national popularitet.

Anbefalede:

Interessante artikler
På forreste korsbånd?
Læs mere

På forreste korsbånd?

Det forreste korsbånd (ACL) er et af de vigtigste ledbånd, der hjælper med at stabilisere dit knæled . ACL forbinder dit lårben (lårbenet) med dit skinnebens skinneben. skinnebenet /ˈtɪbiə/ (plural tibiae /ˈtɪbii/ eller tibias), også kendt som skinnebenet eller skaftbenet, er den større, stærkere, og anterior (frontal) af de to knogler i benet under knæet hos hvirveldyr (den anden er fibula, bagved og til ydersiden af skinnebenet), og den forbinder knæet med ankelknoglerne.

Hvornår begyndte cordwainer?
Læs mere

Hvornår begyndte cordwainer?

Den første cordwainer i New England, Thomas Beard, landede i Plymouth i 1629. Før hans ankomst og længe efter fortsatte New Englands bosættelser med at købe læder fra Virginia, indtil deres egne garvere blev etableret. Hvem var den første skomager?

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?
Læs mere

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?

Når den er bygget, er vedligeholdelse en løbende udgift. Drifts- og vedligeholdelsesomkostninger kan være betydelige, men alle disse maskiner er langsigtede investeringer fortsætter (forhåbentlig) betale sig selv over tid. Hvor lang tid tager vindmøller at betale for sig selv?