Hvor blev waking the Dead filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev waking the Dead filmet?
Hvor blev waking the Dead filmet?
Anonim

Filmen blev optaget i Montreal, Québec, med et budget på $8,5 millioner, mellem 4. februar 1998 og 15. januar 1999.

Hvor er Waking the Dead sat?

Waking the Dead er en britisk tv-politi kriminaldramaserie, produceret af BBC, der er centreret om en fiktiv London-baseret Cold Case-enhed sammensat af CID-politibetjente, en psykologisk profiler og en retsmediciner.

Hvorfor forlod Mel Waking the Dead?

Claire blev senest set på vores tv-skærme i det altid populære BBC-drama Waking the Dead, hvor hun spiller detektiv Mel Silver, for sin fjerde, men sidste serie, da Claire har besluttet at forlade showet til forfølge andre projekter.

Bliver Waking the Dead bedre?

The Waking the Dead, teamet bliver bedre til at løse sager og historielinjerne bliver stærkere og bedre hele tiden, forfatterne presser det til grænserne, og det er derfor, jeg elsker showet, vil mange andre være enige. Det er derfor, det har været så vellykket.

Er Boyd gift i Waking the Dead?

I pilotafsnittene, Waking the Dead: Pilot: Part 1 (2000) og Waking the Dead: Pilot: Part 2 (2000), havde kriminalbetjent Peter Boyd (Trevor Eve) en kone og en baby. … Ved Waking the Dead: Burn Out: Part 1 (2001) og Waking the Dead: Burn Out: Part 2 (2001) var den dog blevet udvidet til Amelia.

Anbefalede: