Hvilken planet kredser tættest på solen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken planet kredser tættest på solen?
Hvilken planet kredser tættest på solen?
Anonim

Mercury-den mindste planet i vores solsystem og tættest på Solen-er kun lidt større end Jordens måne. Merkur er den hurtigste planet, der glider rundt om Solen hver 88. jorddag.

Hvilken planet kredser tættere på Solen?

Mercury er den planet, der er tættest på solen. Som sådan kredser den hurtigere om solen end alle de andre planeter, og derfor opkaldte romerne den efter deres hurtigfodede budbringergud. Sumererne kendte også til Merkur siden mindst 5.000 år siden.

Er Venus eller Merkur tættere på Solen?

Med andre ord, Merkur er i gennemsnit tættere på Jorden end Venus er, fordi den kredser tættere om Solen. Desuden er Merkur i gennemsnit den nærmeste nabo til hver af de andre syv planeter i solsystemet.

Hvilken planet kredser tættest på?

Det er Mercury! Af alle planeterne i solsystemet har Merkur den mindste bane. Så selvom det aldrig kommer helt så tæt på Jorden som Venus eller Mars, kommer det aldrig langt væk fra os også! Faktisk er Merkur den nærmeste planet – i det meste af tiden – ikke kun på Jorden, men også på Mars og Venus og…

Hvilken planet har den højeste maksimale temperatur?

Gennemsnitstemperatur på hver planet

Planetariske overfladetemperaturer har en tendens til at blive koldere, jo længere en planet er fra Solen. Venus er undtagelsen, da dens nærhed til Solen ogtæt atmosfære gør det til vores solsystems varmeste planet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.