Hvad betyder antipasti?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder antipasti?
Hvad betyder antipasti?
Anonim

Antipasto er den traditionelle første ret i et formelt italiensk måltid. Typiske ingredienser i en traditionel antipasto omfatter speget kød, oliven, peperoncini, svampe, ansjoser, artiskokhjerter, forskellige oste, syltet kød og grøntsager i olie eller eddike.

Hvad er meningen med antipasti?

Antipasto (plural antipasti) er den traditionelle første ret i et formelt italiensk måltid. … Mange sammenligner antipasto med hors d'oeuvre, men antipasto serveres ved bordet og betegner den officielle begyndelse på det italienske måltid. Det kan også kaldes en forret eller en forret.

Hvad er forskellen mellem antipasto og antipasti?

Teknisk er begge dele korrekte. Antipasto er entalsformen af ordet, mens antipasti er flertalsformen. … Antipasta er en talemåde for "antipasto", en forkert oversættelse af "før pastaen." Så hvis du sidder ned til et traditionelt italiensk måltid, så træt af antipasto.

Hvad er antipasti-menu?

Antipasti: I lighed med en forret betyder denne ret bogstaveligt "før måltidet." Til antipasti tilbyder de fleste menuer en bred vifte af speget kød og oste, bruschetta (ristet brød med tomater og andet pålæg) og syltede eller stegte grøntsager og oliven.

Hvad er den engelske betydning af de italienske termer antipasto antipasti?

En hurtig oversigt over Antipasto, Antipasti

'Pasto' er italiensk for et 'måltid' - så 'antipasto'betyder 'før hovedmåltidet'. Flertal 'appetitvækkere' er 'antipasti'.

Anbefalede: