Hvad betyder groos i elo-sang?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder groos i elo-sang?
Hvad betyder groos i elo-sang?
Anonim

En almindelig mondegreen i sangen er opfattelsen af, at Lynne efter titellinjen råber "Bruce!" I liner-noterne til ELO-opsamlingen Flashback og andre steder har Lynne forklaret, at han synger et opdigtet ord, "Grooss", som nogle har foreslået lyder som det tyske udtryk "Gruß, ", der betyder "…

Hvad betyder Groos i sangen dont bring me down?

Se ELOs 'Don't Bring Me Down'-video

"Dette var ment som en joke, med henvisning til, hvor mange australske fyre, der hedder Bruce." Mack siger, at et nyt ord faktisk blev tilføjet senere. "Vi kunne ikke lade det være sådan, så til sidst erstattede vi det med 'gruss' baseret på den bayerske hilsen Grüß Gott - 'greet God.

Hvilken sang skrev Carole King til dyrene?

"Don't Bring Me Down" er en sang komponeret af Gerry Goffin og Carole King og indspillet som en hitsingle fra 1966 af The Animals. Det var gruppens første udgivelse med trommeslager Barry Jenkins, som erstattede grundlæggeren John Steel, da han havde forladt bandet i februar samme år.

Hvorfor siger ELO Bruce?

Misheard-lyrik

ELO-ingeniør Mack husker udtrykkets tilblivelse anderledes, idet han siger, at Lynne faktisk sang "Bruce" som en vittighed forud for en australsk turné "med henvisning til, hvordan mange australske fyre hedder Bruce."

Hvornårforlod Jeff Lynne ELO?

I 1983 besluttede Jeff Lynne at afslutte ELO efter en tvist med deres pladeselskab og et skænderi med bandets manager Don Arden. Det var dog i 1986, da bandet officielt gik i opløsning, efter at ELO blev tvunget til at lave endnu et album på grund af kontraktlige aftaler.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.