Forlod vivian dsena shakti?

Indholdsfortegnelse:

Forlod vivian dsena shakti?
Forlod vivian dsena shakti?
Anonim

Det var i november 2019, at Vivian Dsena besluttede at forlade det igangværende show, Shakti - Astitva Ke Ehsaas Ki, hvor han spillede den mandlige hovedrolle, Harman Singh. Han havde forladt den daglige sæbe, før den gik for et 20-årigt tidsspring.

Hvorfor forlod Vivian Shakti?

Rubina sagde, at ikke at slutte sig til Shakti tilbage var Vivians personlige beslutning, og det respekterer hun. Hun blev citeret for at sige: Han ringede til mig, mens jeg var ved at komme sig efter COVID. Jeg spurgte ikke Vivian om årsagen til ikke at komme tilbage til showet, fordi det er hans personlige beslutning, og det respekterer jeg.

Vender somya tilbage til Shakti?

Efter at have vundet Bigg Boss 14 og medvirket i en sang med titlen "Marjaneya" med sin mand Abhinav Shukla, er Rubina Dilaik begejstret for at gøre sit comeback som Saumya i sit populære tv serie Shakti Astitva Ke Ehsaas Kii, som sendes på Colours TV.

Har Jigyasa Singh forladt Shakti?

I januar 2020 begyndte hun at optræde som Heer Singh, en transkønnet i Colors TV's Shakti - Astitva Ke Ehsaas Ki. Hun forlod showet i august 2021 for at gentage sin rolle som Thapki i den spirituelle efterfølger af Thapki Pyar Ki, med titlen Thapki Pyar Ki 2, som skal sendes i oktober 2021.

Hvem er det nye indlæg i Shakti-serien?

Cezanne Khan er klar til at komme ind i Shakti - Astitva Ke Ehsaas Ki. Producenterne har afsløret den nye promo med skuespilleren og Rubina Dilaik. Cezanne,som har erstattet Vivian Dsena som Harman, vil deltage i showet mandag den 12. april. Men hans dramatiske bidrag vil minde fans om Kasautii Zindagii Kay.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.