Ville madara have slået naruto og sasuke?

Indholdsfortegnelse:

Ville madara have slået naruto og sasuke?
Ville madara have slået naruto og sasuke?
Anonim

Hahaha Naruto alene og Sasuke alene kan ikke slå madara, her er grunden. Madara har både Sage of 6 Paths, og Rinnegan, Naruto og Sasuke har hver, så teknisk set, en ad gangen, kan Naruto og Sasuke ikke besejre Madara. Hagoromo kan, fordi han besidder begge dele og også andet stærkere lort.

Er madara stærkere end Naruto og Sasuke?

6 Stronger: Six Paths Sasuke Han er stærk nok til at tage imod Naruto i kamp, og i voksenalderen siges han at være hans ligemand. Med det fastslået er det let at se, at Six Paths Sasuke er stærkere end Madara Uchiha, og hans dygtighed og erfaring med Rinnegan er også betydeligt større.

Kan Madara Uchiha slå Naruto?

Madara har, hvad Naruto, Sasuke og Hashirama har og meget mere. Det er lige meget, hvad naruto angriber Madara med, han vil beholde den og derefter besejre naruto. Nej ikke engang tæt på, madara besejrer naruto uden de store problemer. Hagaromo gav naruto og sasuke sælerne for at forsegle madara, ikke kaguya.

Hvem kan slå Naruto og Sasuke?

I øjeblikket er Jigen den stærkest kendte karakter i Boruto-verdenen. Hans kræfter var store nok til at tage imod både Naruto Uzumaki og Sasuke Uchiha på samme tid. Efterhånden som kampen mellem de to optrevledes, blev Jigens overlegenhed over både Naruto og Sasuke ganske tydelig.

Kan Goku besejre Naruto?

Goku kan nemt forsvareog angribe Naruto uden at skulle overtænke eller planlægge. For ikke at nævne, hvordan hans blå energiangreb har nok kraft i sig til nemt at udslette Naruto.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.