Er albacore tun truet?

Indholdsfortegnelse:

Er albacore tun truet?
Er albacore tun truet?
Anonim

Albacore, også kendt som langfinnet tun, er en tunart af ordenen Perciformes. Det findes i tempererede og tropiske farvande over hele kloden i de epipelagiske og mesopelagiske zoner. Der er seks forskellige bestande kendt glob alt i Atlanterhavet, Stillehavet og Indiske oceaner samt Middelhavet.

Hvorfor er hvid tun truet?

-Albacore (næsten truet). Tun er især i fare, fordi der er stor efterspørgsel efter dem. Da de sælger til høje markedspriser, er der lidt eksternt pres for at beskytte befolkningen mod overfiskeri. Tun har også længere levetid end andre fisk, så de modnes og formerer sig i en senere alder.

Er albacore tun overfisket?

Ifølge bestandsvurderingen for 2016 er hvid hvid tun fra Nordatlanten ikke overfisket, er genopbygget til målpopulationsniveauer og er ikke genstand for overfiskning.

Hvilken tun er ikke truet?

“Stillehavstunen opfylder ikke definitionen af truet eller truet i henhold til Endangered Species Act; det vil sige, at det sandsynligvis ikke vil uddø hverken nu eller inden for en overskuelig fremtid,” sagde Chris Yates, assisterende regional administrator for beskyttede ressourcer ved NOAA Fisheries West Coast Region i …

Hvilken tun er mest truet?

Der er tre arter af blåfinnet: Atlanterhavet (den største og mest truede), Stillehavet og det sydlige. Mestfangster af atlantisk almindelig tun er taget fra Middelhavet, som er det vigtigste almindelige tunfiskeri i verden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.