Er fordampning et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er fordampning et ord?
Er fordampning et ord?
Anonim

fordampningshandlingen. tilstanden af at være fordampet. den hurtige ændring af vand til damp, især i en kedel.

Hvad betyder fordampning?

Når en væske ændrer form til en gas, kaldes processen fordampning. Du kan se fordampning, når du koger en gryde vand. Fordampning sker på to måder: fordampning og kogning. Fordampning sker, når sollys skinner på vandet, indtil det ændrer sig til damp og stiger op i luften.

Er der et andet ord for fordampning?

På denne side kan du opdage 10 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for fordampning, som: evaporation, fordampning, kondensation, sublimering, superkritisk, monatomisk, desorption, forstøvning, damp og damp.

Er det fordampning eller fordampning?

Som verber er forskellen mellem fordampe og fordampe, at fordampning er (hovedsageligt|britisk stavemåde), mens vaporize er omdannes til vapour.

Hvad staves fordampning?

Betydningen af vaporization på engelsk. processen med at omdanne eller få noget til at forvandle sig fra en fast eller flydende tilstand til gas: Fordampning af en væske sker, når en væske opvarmes til kogepunktet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.