Betydede batting 500?

Indholdsfortegnelse:

Betydede batting 500?
Betydede batting 500?
Anonim

Batning. 500 ville betyde en spiller får et hit stort set 50 % af tiden, han slår.

Hvad er en god AVG?

Sports Charts forklarer batting-gennemsnit - AVG

Ligaens slaggennemsnit har generelt ligget mellem. 250 og. 275, og spillere med slaggennemsnit over. 300 anses for at være meget gode dej.

Hvad mener du med 1000?

baseball.: med et batting-gennemsnit på 1.000 Hun har fem hits i fem bats, så hun slår tusind.

Er et 500 batting-gennemsnit muligt?

At være korrekt eller vellykket omkring halvdelen af tiden. Taget fra baseball-terminologi, der refererer til de gennemsnitlige gange, en spiller slår et slag, når han er i batting (dvs. batting-gennemsnittet). Et hit for hver to slag er et. 500 batting gennemsnit.

Hvad betyder et gennemsnit på 300 slag?

Batting-gennemsnit (AVG eller BA)

Ovenstående boksscore vil repræsentere en spillers samlede slaggennemsnit i sæsonen, snarere end blot et enkelt spilgennemsnit. Dette giver en mere fuldstændig repræsentation af, hvordan en spiller klarer sig til dato. A. Gennemsnit på 300 ville indikere, at en spiller fik et hit på tre ud af hver 10 ved bats.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan måles etco2?
Læs mere

Hvordan måles etco2?

Mængden af kuldioxid udåndet ved slutningen af hvert åndedræt (EtCO2) måles gennem en sensor placeret mellem patientens luftvej og ventilator og vises derefter numerisk og grafisk som en bølgeform. … Åndedrætssystemets primære funktion er at udskifte kuldioxid med ilt.

Er et ord, der ikke kan udfyldes?
Læs mere

Er et ord, der ikke kan udfyldes?

Betydningen af "unfillable" i den engelske ordbog Unfillable er an adjektiv. Adjektivet er det ord, der ledsager substantivet for at bestemme eller kvalificere det. Kan udfyldes et korrekt ord? Ja, kan udfyldes er i scrabble-ordbogen.

Hvor kommer birma-katte fra?
Læs mere

Hvor kommer birma-katte fra?

Birmaen, også kaldet "Burmas hellige kat", er en huskatterace. Birmaen er en langhåret, farvespids kat, der er kendetegnet ved en silkeagtig pels, dybblå øjne og kontrasterende hvide "handsker" på hver pote. Racenavnet er afledt af Birmanie, den franske form for Burma.