Hvordan blev johannesburg bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev johannesburg bygget?
Hvordan blev johannesburg bygget?
Anonim

Den blev etableret som en lille landsby kontrolleret af et sundhedsudvalg i 1886 med opdagelsen af et udspring af et guldrev på gården Langlaagte. Befolkningen i byen voksede hurtigt og blev en kommune i 1897. I 1928 blev det en by, der gjorde Johannesburg til den største by i Sydafrika.

Hvem dannede Johannesburg?

6. Historie. Bosættelsen af Johannesburg begyndte i 1886, da guld blev opdaget i Witwatersrand af en australsk prospektør ved navn George Harrison. Opdagelsen ansporede til en febrilsk guldfeber, da lykkejægere fra hele verden kom ned til området.

Hvem boede først i Johannesburg?

Johannesburg har set bølger af forskellige folk indtage det område, der nu er byen: stenalderforfædre går 500.000 år tilbage; buskmænd fra 1 000 år siden; 500 år gamle jernalderovne tilhørende tswanafolket og boergårde fra 1860'erne.

Hvad gjorde Johannesburg berømt?

Johannesburg, kærligt kaldet Jo'burg, Jozi og E'Goli, "guldbyen", er Sydafrikas finansielle og industrielle metropol, bygget på en rig historie med guldminedrift. Byen er i hastig udvikling fra et nervepirrende safaristop til et pulserende knudepunkt for kunst og kultur.

Hvad hedder Johannesburg?

Johannesburg, også kendt som eGoli, er den mest folkerige by i Sydafrika. Byen erkærligt kendt som "Jo'burg", "Jozi" og "JHB" af sydafrikanere. Johannesburg er provinshovedstaden i Gauteng-provinsen, den rigeste provins i Sydafrika, og stedet for den sydafrikanske forfatningsdomstol.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.