Venter det eller venter det?

Indholdsfortegnelse:

Venter det eller venter det?
Venter det eller venter det?
Anonim

' En anden struktur, der er meget almindelig, er at bruge 'vent' med et andet verbum - for eksempel 'Jeg ventede i kø for at gå i teatret. … Den anden forskel mellem de to verber, 'vente' og 'vente', er niveauet af formalitet. 'Await' er mere formel end 'wait' - det ville f.eks. blive brugt i formelle breve.

Hvordan bruger du venter?

Venter og venter er verber, der betyder at forsinke forventningen om, at noget sker

  1. Awaiting er et transitivt verbum og kræver et objekt.
  2. Waiting er et intransitivt verbum, der kan bruges med eller uden et.

Venter på grammatisk korrekt?

Brug af at vente: Verbet at afvente bruges ofte i formelle, skriftlige sammenhænge, især i slutningen af forretningskorrespondance. Det betyder det samme som vente på, men vi brug afventer + direkte objekt (uden ordet for).

Hvor kan du bruge venter i en sætning?

Vi venter spændt på hans ankomst. Han blev arresteret og sidder nu i fængsel og afventer retssag. Hendes længe ventede nye roman er endelig ved at blive udgivet.

Venter stadig korrekt?

Når du bruger ordet 'afventer', bruges præpositionen 'for' ikke. Det er bedre at sige enten: Vi venter stadig på dit svar. Vi afventer stadig dit svar.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan tager man stiklinger fra roser?
Læs mere

Hvordan tager man stiklinger fra roser?

Følg disse enkle trin: Vælg en stilk eller stilke mellem en visnet blomst og rosens træagtige base. … Fjern blomsten og stilkspidsen. … Skær hver stilk i 6- til 8-tommers længder, så hver stikling har fire "knuder" - det er her bladene dukker op på stilkene.

Hvilken turkoman er bedst rdr2?
Læs mere

Hvilken turkoman er bedst rdr2?

Turkoman The Dark Bay, Gold og Silver frakker kan købes i en stald. De er populære på grund af deres fantastiske sundhed, gode udholdenhed og hurtige hastighed. De kan identificeres på deres slanke, men adrætte bygning, og også deres slanke pels.

Kan bøjler reparere underudviklet kæbe?
Læs mere

Kan bøjler reparere underudviklet kæbe?

For patienter med underbid strækker kæben sig udad, fordi tænderne er forkert justeret. Ved overbid kan hagen se svag ud, og læberne kan stikke ud fra ansigtet på en hård, lidet flatterende måde. Bøjler kan rette fejljustering af både tænder og kæbe, hvilket bringer kæben tilbage i en mere gunstig position.