Hvilket er det eller de rigtige ting?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket er det eller de rigtige ting?
Hvilket er det eller de rigtige ting?
Anonim

"Stuff" er et kollektivt navneord, men "stuffs" ville sandsynligvis forstås som tydeligt adskilte grupper af ting. "Stuffs" som substantiv er forkert. Grunden til, at det er anderledes end andre kollektive navneord, er fordi det også er et massenavneord.

Er ting eller er ting?

"Stuff" er en kollektiv "ting", så selvom der kan være mange ting i en bunke af "ting", er det ental: "Hvor er mine ting ?" er korrekt.

Er Things ental eller flertal?

flertalsformen ting er ting.

Er ting et utalligt navneord?

Stuff er et utalligt navneord. Vi bruger ting på samme måde som ting, især i vage sprogsætninger som sådan: Hvor kan vi lægge vores ting? (vores ejendele) (meget lig, men mere uformelt end, hvor kan vi lægge vores ting?)

Hvad er flertal af fødevarer?

(fuːdstʌf) Ordformer: flertal foodstuffs. variabel navneord [norm alt flertal] Fødevarer er stoffer, som folk spiser.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.