Hvad er bidragyderrolle i azure?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bidragyderrolle i azure?
Hvad er bidragyderrolle i azure?
Anonim

Bydragyder - Kan oprette og administrere alle typer Azure-ressourcer, men kan ikke give adgang til andre. Læser - Kan se eksisterende Azure-ressourcer. Brugeradgangsadministrator – Giver dig mulighed for at administrere brugeradgang til Azure-ressourcer.

Hvordan tilføjer jeg en bidragyderrolle i Azure?

Giv adgang

  1. Åbn den nye eksempelgruppe-ressourcegruppe på listen over ressourcegrupper.
  2. I navigationsmenuen skal du klikke på Adgangskontrol (IAM).
  3. Klik på fanen Rolletildelinger for at se den aktuelle liste over rolletildelinger.
  4. Klik Tilføj > Tilføj rolletildeling (Preview). …
  5. På fanen Rolle skal du vælge rollen Virtual Machine Contributor.

Hvordan finder jeg min bidragyderrolle i Azure?

Vælg Azure Active Directory, og vælg derefter Brugere eller Grupper. Klik på den bruger eller gruppe, du vil have en liste over rolletildelingerne for. Klik på Azure-rolle opgaver. Du ser en liste over roller, der er tildelt den valgte bruger eller gruppe i forskellige omfang, såsom ledelsesgruppe, abonnement, ressourcegruppe eller ressource.

Hvad er Azure-rolletildelinger?

Azure rollebaseret adgangskontrol (Azure RBAC) har flere indbyggede Azure-roller, som du kan tildele til brugere, grupper, serviceprincipaler og administrerede identiteter. Rolletildelinger er den måde, du styrer adgangen til Azure-ressourcer på.

Hvad er Azure-administratorens rolle?

En Azure-administrator eransvarlig for implementering, overvågning og vedligeholdelse af Microsoft Azure-løsninger, inklusive større tjenester relateret til beregning, lagring, netværk og sikkerhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?